torsdag den 28. februar 2013

Ny header undervejs...

Mens Teo sover til middag i den nye pose, sidder jeg og nørkler med en ny og mere passende header til bloggen.
Han er så snottet, at jeg kan høre ham snorke gennem baby-alarmen.
Indtil videre er den her min favorit - der skal dog arbejdes lidt med fonten og den skal rentegnes.


Ud over det, har min ene strikkende søster lige sendt mig billeder af de fineste små cardigans med raglansærmer, hun just er blevet færdig med. De er desværre for små til Teo - og den lilla/pink ville nok heller ikke falde i god jord hos faderen, men fine er de:


Så kan man jo overveje, om der er tvillinger i farvandet... Det løber i familien, kan man sige, eftersom både mine søstre og Martin er tvillinger.

Nyt voksibetræk og nyt strikkeprojekt!

Så blev der lige lavet et nyt betræk til Mannes voksi. Min søster var med til at vælge stoffet og jeg er blevet super glad for resultatet, selv om jeg egentlig ville have haft denim på ydersiden.
Her er først lige et billede af starutten i den gamle pose:


Den nye endte med at se sådan ud (efter mange svedende timer foran symaskinen med opsprætteren ved hånden):



Er faktisk piv tilfreds med resultatet... Og så er den turkise farve i foret SÅ fin til Teo. Har brugt det andet betræk som mønster - en last jeg er ret forfalden til og som ofte ender i fiasko, fordi jeg er for doven til at bruge et rigtigt mønster og læse en vejledning igennem først!
Jeg er slem til at ville gøre tingene i det øjeblik jeg får ideen til dem og ikke altid liiiige overveje, om mit første indfald nu også er den klogeste tilgang... Håber stadig, at jeg lærer det en dag :-)

Når nu voksien er ude af verden skal der noget nyt til - og et strikkeprojekt er hvad det blev til! Har fundet den lækreste opskrift i 'Cherished' af Kim Hargreaves - modellen hedder Ember og er virkelig fin!

Garnet er det fineste og blødeste meriono uld, der desværre er lidt for tyndt til opskriften, så jeg er nødt til at strikke med tre tråde, men det er så blødt og lækkert. Glæder mig til den er færdig, så jeg kan bruge den med en silketop og et par slidte jeans.

onsdag den 27. februar 2013

Nyt hjem, nye lamper!

Vi er lige flyttet i ny lejlighed i Højbjerg - væk fra midtbyen, så Manne kan få glæde af den friske luft og naturen herude i forstaden:)
Ny lejlighed og ny blog - det kræver nye lamper! Fald for disse skønne 70'er IKEA lamper, som jeg fandt på nettet... Efter montering af nye orange ledninger hænger de så fint over vores spisebord (tak far):


Næste punkt på dagsordenen er nyt betræk til drengens voksi - for faderen er ikke tilfreds med det vi har nu... Det er grønmønstret med lyserøde og pink sommerfugle og jeg er tosset med det (mest fordi det er så prakisk, at det kan bruges til både en dreng og en pige, hvis vi får det næste gang) - men Manne bliver kaldt 'hun' og det passer ikke faderen, så jeg må i gang ved symaskinen:)

Linkwithin

Relaterede indlæg: