torsdag den 31. oktober 2013

Ollie og Olivia ser dagens lys.

Så er det jo i morgen, at november skydes i gang med et brag! Vinteren banker på og jeg glæder mig helt vildt til at åbne døren:-)
I går var der DARUT-planlægningsmøde, for nu er det officielt, at vi skal til Julemarked i Ridehuset med vores varer - OG VI GLÆDER OS!!! Fra d 14. til den 21. december er vi at finde midt i julestemningen.

Og så er det jo lige pludselig, at de der ideer, jeg render med i hovedet skal ud på papir og stof... Jeg har tegnet og målt og klippet til den store guldmedalje de sidste dage, så i morges inden skole trængte jeg til rent faktisk at få noget færdigt - noget som jeg VED virker og som Teo elsker (han har tre og sover med dem alle om natten). Nemlig elefanterne Ollie og Olivia. Jeg har tidligere lavet en del som barselsgaver og fødselsdagsgaver til veninders børn og de plejer at hitte - især hos de små, så nu er de altså kommet på instashoppen og skal med i Ridehuset også. De bliver forskellige allesammen, for jeg er bedst til det der med unikke ting, som jeg bliver glad af at sy sammen:-) Fjollet - måske, men kan godt lide tanken om, at alle børn kan få en personlig ting:-)





De har ører i filt, snørrebånd til haler og små nussesnore i forskellige bånd. Alt stoffet er vasket og tumblet, så de er lige til at kysse og kramme:-)
... Og så koster de kun 65kr plus porto!

Rigtig dejlig 1. november til jer alle <3

onsdag den 30. oktober 2013

Sy til din baby i november

Anna Svenningsen har på sin fine, fine blog lagt en dejlig challenge/leg, eller hvad man ellers kan kalde det, ud.

Hele november bliver for dem, der har lyst, helliget babytøj, babyting og babydims - Annas egen udfordring er en ting om dagen - hvilket jo er SINDSYGT sejt og vældig ambitiøst, men jeg hepper på hende! 
Min egen tilgang til projektet vil dog blive lidt mindre vild. Det bliver noget med, at få lukket alle de halve baby-relaterede projekter, jeg gennem det sidste års tid har strøet med jævn (og meget generøs) hånd ud over vores lejlighed:-) Tror Martin danser en sejrsdans, hvis det rent faktisk lykkes mig at få ryddet lidt op/ud i strikkepinde med strikketøj på og diverse halvt og helt opklippede stykker tøj i bunker:-)

Ud over det har jeg en del projekter på tavlen i forhold til DARUTshop, som selvfølgelig også hører under mærkaten babytøj... Hvis ikke allerede du følger på instagram er du hjerteligen velkommen derinde:-)

Så måske det ikke er så uambitiøst alligevel... Glæder mig i hvert fald rigtig meget til at følge med alle de andre i udfordringen og samle en masse spændende inspiration!!!

Der arbejdes!






I øjeblikket står strikkepindene og symaskinen ikke stille:-) Efter DARUTshop på instagram og DARUT.dk er kommet forsigtigt på benene har ideerne boblet frem i mit hoved. 
Pt arbejder jeg på at færdiggøre mønsteret på de baggy bukser jeg har vist ovenfor - størrelserne driller lidt, men det er tæt på:-) 
Ud over det har jeg endelig fundet nogle kvaster til de strikkede huer, som jeg er 100% tilfreds med - og der er ekstra bonus:
1. Kvasterne er lavet af mårhund, som lever frit og kun jages i jagtsæsonen og KUN for at holde bestanden nede, da de betegnes som skadedyr.
2. De laves i hånden af kvinder fra Litauen, som kan tjene lidt ekstra penge på denne måde.
3. Kvasterne har en anden dybde i farven og er oftest flere farver i en end de kendte kaninkvaster (synes jeg).

Jeg er MEGA glad for at have fået fingrene i de skønne kvaster - JÆJ!!!

Sidst men ikke mindst er den endelige beslutning angående Julemarked i Ridehuset taget - OG JEG SKAL DA MED:-) Det betyder selvfølgelig, at der skal tænkes lidt i julepynt... :-) 

Det er svært at gå i seng om aftenen, fordi der er så mange ting jeg gerne vil sy og strikke. Dagene er stadig helliget familie og skole (i den rækkefølge), men aftenerne er mine egne og med det våde vejr er krea-tiden fantastisk!!!


Jeg ELSKER efterår!!! 

Håber I kommer helskindede gennem stormen, som pt raser udenfor mine vinduer!!! :-)






lørdag den 26. oktober 2013

Instagram GIVEAWAY!

Nu, hvor insta-shoppen er oprettet og den er ved at blive fyldt med lækre varer synes jeg det er på tide med  en GIVEAWAY derinde:




Det eneste du skal gøre er, at følge shoppen på instagram DARUTSHOP og skrive din mailadresse under billedet med giveaway'en, så kan du vinde et produkt, du helt selv vælger - dog ikke bæreselerne:-)
Jeg udtrækker en vinder d. 1/12-13 kl 12.
Der er flere produkter in the making, der vil blandt andet komme Ollie/Olivia kramme-elefanter, baggy bukser i army- og leoprint sam Berta/Benny kramme-dinoer. 
Der vil også komme både strikkede huer med fine kvaster, skønne hæklede pulsvarmere og andet lækkert til vinterkulden.
Alle de nye produkter vil være at finde på shoppen senest d. 20/11-13, så der er god tid til at vælge, hvis du skulle blive den heldige vinder.

Skulle der være nogen herinde, som er interesseret i giveaway'en, men som ikke har instagram, så læg læg en kommentar, så finder vi en løsning:-)

Glæder mig til at vise jer mine produkter og glæder mig til at finde en vinder :-)

Rigtig skøn weekend derude!!!


onsdag den 23. oktober 2013

Uheldige Teo!!!





Hold nu k**t en tid vi har haft!!! Der har ikke været overskud til hverken krea, skole eller kærestetid i løbet af de sidste fem-seks uger... Og det er hårdt!!! Men det kan man ikke sige eller tage sig tid til at føle, når man har en lille dreng, der bare er syg, syg, syg...  
Vi måtte sige stop til dagplejeren, da Teo i seks uger slet ikke havde kunnet finde glæde og ro ved at være hos hende. Han var ked af det og utryg, selv om hun var fantastisk, så var hun bare ikke den rigtige for ham - det er Gitte, vores nye dagplejemor til gengæld. Hun er vidunderlig!!! Og vi åndede lettede op, da vi kunne lukke døren til hendes hjem og høre, at han straks stoppede med at græde - hvilken vidunderlig følelse!!! 
Det skulle dog ikke vare længe, for kort efter blev Teo syg, først med influenza og ørepine, så en almindelig forkølelse i kølvandet på influenzaen. Som om det ikke var nok fik vi den tredje børnesygdom med udslæt og feber oveni... Og sidst men ikke mindst en omgang maveinfluenza med opkast og manglende appetit... Det er hårdt for en lille mand og det kan mærkes! Han har ikke bare tabt sig et kilo, han er også blevet usikker på benene og sover hele tiden. Appetitten er næsten forsvundet og det har resulteret i flere besøg hos egen samt vagtlægen og blodprøver, astmamedicin og øretjek... 
Vores lille bitte dreng er næsten ikke til at kende. Han er helt vildt forsigtig og sætter sig ned hele tiden, fordi han er svimmel og træt. Så lang tid med mavebøvl har gjort, at han har glemt, at han er sulten, så vi skal arbejde enormt hårdt for at få mad i ham.
Det gør så ondt, når ens barn er sygt og der intet er man kan gøre for at lindre eller hjælpe!!' Heldigvis har vi to fantastiske familier, der har hjulpet os rigtig meget - for Martin og jeg fangede også begge to influenza OG maveinfluenza og måtte ligge i sengen på skift...
Så var det bare som om det vendte for et par dage siden og Teo spiste grød til morgenmad for første gang i fire uger!!! Og har spist lidt rugbrød og kiks siden... Weeee!!! Tænk, hvor glad man kan blive over, at ens barn spiser lidt frikadelle og drikker et helt glas vand:-)
Nu håber vi, at det er ved at være overstået og at Teo bare har været uheldig med at fange en masse sygdomme i træk og at han snart spise og leger igen!!! 
I morgen skal han tilbage i dagpleje et par timer før første gang i umindelige tider, så vi håber, at det bliver med minimal gråd, , men oddsene er desværre ikke så gode, da al den sygdom har gjort ham meget morsyg, lille pus... Men man har jo lov til at håbe!!!


Linkwithin

Relaterede indlæg: